ENERGODISK “Mini-VEKTOR”

STIMULATOR ENERGIJE ORGANIZMA I AURE

Mini-VEKTOR koristimo kao stimulator i stabilizator energije našeg organizma i bioenergetskog polja oko našeg tijela (Aure). Konstruiran je na sličan način kao i VEKTOR, manjih dimenzija (4 cm promjera) i namijenjen je osobnoj upotrebi.

Mini-VEKTOR (slično principu rada VEKTOR-a) kao ulaznu energiju za svoje djelovanje koristi nestabilne struje na površini ljudske kože, te ih induktivno koristi za stvaranje stimulirajućeg magnetskog polja. Magnetsko polje oko Mini-VEKTOR-a u potpunosti je usklađeno s potrebama našeg organizma: stvara ga struja s površine kože našeg tijela, pa stoga polje ne može biti niti jače niti slabije od onoga koje odgovara našem organizmu. Tada Mini-VEKTOR vrlo suptilno stimulira živčani sustav na mjestu postavljanja na tijelo.

Predviđen je za postavljanje na kožu na mjesto bola ili bilo kojeg drugog poremećaja koji želimo ukloniti i stabilizirati (napetost živčanog sustava, mučnina, napetost mišićnog tkiva, mjesta oteklina tkiva i tetiva, poboljšanje cirkulacije krvi, bolja psiho-fizička kondicija i koncentracija). Koristi se po potrebi, a efekti se uočavaju ve} 20 do 40 minuta od početka postavljanja na zonu tijela u kojoj želimo normalizirati stanje. Njegovo djelovanje traje onoliko dugo koliko traje i nestabilnost funkcioniranja dijela organizma (odnosno toliko dugo koliko ga nestabilna struja s kože aktivira). To znači da ne može “raditi” niti kraće niti dulje nego što je to organizmu potrebno. Time su izbjegnuti svi mogući negativni efekti, jer Mini-VEKTOR nema nikakvo unutarnje energetsko napajanje (radi kao pasivan induktivni oscilator).

Poželjno ga je prati u tekućoj vodi nekoliko minuta tjedno (sapunom iz higijenskih razloga). Na kožu se pričvršćuje pamučnom trakom ili zavojem, dok na čelu nakon desetak sekundi jačeg pritiska ostaje sam pričvršćen (primjena za bolju koncentraciju, učenje ili kod glavobolja).

Trajnost materijala je oko 5 godina. Ne izlagati ga visokoj temperaturi (do najviše 50°C).

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Napišite komentar

Powered by WordPress | Designed by: free wp themes | Thanks to hostgator coupon code and cheap hosting